Derde seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' in de maak

dinsdag 9 juli 2019

Jens Dendoncker en productiehuis Shelter zijn begonnen aan de voorbereidingen voor een nieuw seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het was lange tijd onduidelijk of er al dan niet nog een seizoen zou komen van het prijswinnende humorprogramma met Jans Dendoncker. In 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' verrast de komiek nietsvermoedende Vlamingen met boodschappen van vrienden of familie die hij op grappige wijze overbrengt. Vorig jaar was het al dikwijls zo dat een sketch mislukte omdat Dendoncker werd herkend. Daarom was het twijfelachtig of er nog welk een reeks kon gemaakt worden.


Maar de kogel is nu dus door de kerk: er komt een derde seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Het wordt alvast een helse klus voor Dendoncker en zijn productieploeg om de sketches te laten lukken.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn intussen gestart en in augustus begint Shelter op te nemen. Wie nog een boodschap opver te brengen heeft, kan zich nog aanmelden via de website van VTM.

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' scoorde vorig seizoen gemiddeld 700.000 kijkers en sleepte een felbegeerde International Emmy Award in de wacht.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers