Derde seizoen voor 'Down the Road'

dinsdag 9 april 2019

Het Eén-programma 'Down the Road' kende gisteren de apotheose van seizoen 2. Maar daar blijft het niet bij. Er komt een derde reeks van het populaire programma met Dieter Coppens. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

In 'Down the Road' trekt tv-maker Dieter Coppens op reis met een groep mensen met het syndroom van Down. In de laatste aflevering nam een emotionele Dieter Coppens afscheid van zijn reisgenoten. De afgelopen weken vertoefde hij met de groep in Zuid-Afrika.


Het tweede seizoen van 'Down the Road' haalde steevast (meer dan) een miljoen kijkers. Vooral 'Blind Getrouwd' voelde de concurrentie. Het staat nu dus al vast dat er een derde seizoen van 'Down the Road' komt. Wanneer dat zal te zien zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers