Deze BV's gaan bakstrijd aan in kerstspecial van 'Bake Off Vlaanderen'

vrijdag 6 december 2019

Er komt een kerstspecial van het VIER-programma 'Bake Off Vlaanderen'. Daarin nemen voor de gelegenheid BV's het tegen elkaar op. Gaan binnenkort op uitnodiging van Wim Opbrouck de bakstrijd aan: Jeroom, Tine Embrechts, Cath Luyten en Ben Segers.

Een ding hebben de deelnemende BV’s gemeen: weinig patisserietalent, maar wel veel goesting om ervoor te gaan. Wie kan uiteindelijk de meeste indruk maken bij de jury met zijn/haar kerstkoekjes en -stronk en krijgt de titel van Beste Kerstbakker?


Deelnemers

Jeroom
Kan cartoonist, tv-schrijver en 'Slimste Mens'-jurylid Jeroom naast grappen maken ook taarten bakken? 

Cath Luyten
Presentatrice Cath Luyten kan naar eigen zeggen wel haar mannetje staan in de keuken, maar geldt dat ook voor alles wat patisserie betreft?

Tine Embrechts
Acteer- en zangtalent heeft Tine Embrechts meer dan voldoende. Maar heeft ze ook baktalent?

Ben Segers
In 'Safety First' zagen we acteur Ben Segers al bezig als bewaker, nu dus als bakker. Hoe brengt hij het ervan af in de witte baktent?

Op sociale media zegt VIER dat de kerstspecial ‘heel binnenkort’ op tv komt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers