Digitale muziekzender MENT TV komt met 'De Vlaamse Top 10'

dinsdag 14 augustus 2012

Midden september start een volledig nieuw initiatief in Vlaanderen, 'De Vlaamse Top 10'. Die zal te bekijken zijn voor de digitale kijkers van Telenet en Numéricable op MENT TV, op Yelo en Teletenne van Telenet.

Voor wie nog niet digitaal kijkt zal Telenet het programma aanbieden op haar infokanaal in de uitzendingen die MENT TV daarop verzorgt op zondag.

Twee bekende gezichten zullen 'De Vlaamse Top 10' presenteren. Hun namen worden later bekend gemaakt. Jo Met De Banjo (Jo De Clercq) verzorgt de samenstelling ervan en coördineert de volledige productie.

Marc Hallez, producent: 'We zijn ervan overtuigd dat Vlaanderen nood heeft aan een Vlaamse hitparade op televisie, een hitparade die niet eens opduikt, enkele maanden blijft om daarna stil te verdwijnen. Wel een Vlaamse hitparade die week na week, jaar na jaar op continue basis toont wat leeft in de Vlaamse muziekwereld en die ondersteunt.'

''De Vlaamse Top 10' biedt voor MENT TV ook de mogelijkheid om op voortdurende basis nieuw beeldmateriaal op te nemen en dit naast in 'De Vlaamse Top 10' ook te programmeren als 'tip' en in de dagelijkse draailijsten van de omroep. Op die manier kunnen we de stevige ondersteuning die we de Vlaamse artiesten nu bieden nog versterken en de kijker het meest ruime aanbod topartiesten in Vlaanderen aanbieden', aldus nog Marc Hallez.

De eerste opnamedag vindt plaats op 28 augustus vanaf 19.00 uur in Den Artiest in Oostende. Het vlakbij gelegen Hotel Bero wordt gebruikt als logistiek centrum voor productiemensen en artiesten.

Opname bijwonen?
Het publiek kan de opnames gratis bijwonen. Daarvoor volstaat het om je te registreren op http://www.boekjeticket.be. Er zijn een 300-tal publieksplaatsen.


DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers