Digitale zender anne kijkt terug op geslaagde zomer

dinsdag 6 september 2011

anne, de enige muziekzender die de klok rond muziek van bij ons brengt via Belgacom TV, blikt terug op een fantastische zomer. anne kwam maar liefst 20 keer naar je toe met 'artiesten van bij ons' en 'De Idolen'. In het totaal hebben meer dan 80.000 mensen op de verschillende locaties aan de kust en in het binnenland anne ontmoet. Het publiek vond massaal de weg naar onder andere Blankenberge, Middelkerke, Sint-Niklaas, Tielt, Waregem, Kortrijk, Turnhout, Boortmeerbeek,...

Uitschieter was zonder twijfel de speciale editie van 15 augustus in Blankenberge waar ook de anne camera's aanwezig waren. Daar werden twee muziekspecials van één uur opgenomen met Belle Perez, Sha-Na, Sylver, Dean, Jeronimo, Gene Thomas en Yannick Bovy. Met 7.500 mensen voor het podium en een stralende zon op de jachthaven zat de sfeer er goed in.


Deze uitzendingen kan je vanaf nu ook gratis herbekijken via anne.be.

anne komt ook naar je toe in 2012!
Het spreekt dan ook voor zich dat 'anne komt naar je toe' een vervolg krijgt. Heel wat steden zijn nu al vragende partij om de tweede editie van de anne zomertour volgend jaar prominent op te nemen in de lokale zomerplanning, en dus worden de eerste data deze week al vastgelegd.

Ook anne op televisie groeit!
Al ruim acht op tien abonnees van Belgacom TV kijken anne, goed voor een duidelijk stijgende trend in de cijfers. Maand na maand maken meer kijkers kennis met de zender en dat wordt gesmaakt.

Natuurlijk is er ook nog 'anne's Vlaamse 10' dat wordt uitgezonden op vtm. Binnenkort gaan die opnames terug van start in de Brusselse Viage en uiteraard is leading anne-lady Tess Goossens dan ook weer presentatrice van dienst! Daarnaast staan er nog een pak andere events en programma’s op stapel zoals een nieuw seizoen van anne unplugged. Redenen genoeg dus om anne in de gaten te houden.

annetv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers