Digitale zender anne reikt voor het eerst awards uit

vrijdag 9 december 2011

anne is ondertussen al een vaste waarde geworden in het Vlaamse muzieklandschap. De digitale muziekzender die te bekijken is via Belgacom TV bestaat ondertussen al ruim twee jaar. De zender wordt een zeer warm hart toegedragen door de kijkers en de artiesten. Samen met de muzieksector gaat anne binnenkort van start met de allereerste editie van 'annes Vlaamse Muziek Awards'. Een nieuwe jaarlijkse show ter ondersteuning van de 'muziek van bij ons'.

Een heuse awardshow die wordt uitgezonden vanuit de prachtige Capitole in Gent
De opnames vinden plaats op woensdag 18 januari en zal uitgezonden worden op zaterdag 21 januari op anne. Op zondag 22 januari volgt een herhaling bij vtm. Belle Perez en Christoff zijn gastvrouw en gastheer van dienst. Zij loodsen de kijker doorheen de vele muzikale verrassingen en de 15 awards die doorheen de show worden uitgereikt.


Die awards worden door de kijker én een vakjury gekozen. De kijker kan vanaf vannacht (om middernacht tot 10 januari) z’n stem laten horen via anne.be. Daar is ook de volledige lijst met genomineerden te vinden én daar kan je stemmen.

En ten slotte is er ook nog de grote anne award waarin we de grote hit van het afgelopen jaar in de kijker zetten en onderscheiden met een 'kristallen ster', de anne award.

De anne award 2011

Udo ‐ Voorbij
Dean ‐ Easier said than done
Tom Dice ‐ Il nous faut
Kato ‐ Flamingo
K3 ‐ Eyo
Lindsay ‐ Als je me kust
Christoff ‐ Sweet Caroline
David Vandyck ‐ Met heel mijn hart
De Romeo's ‐Viva De Romeo's
Ian Thomas ‐ Baby

Er kan worden gestemd vanaf vannacht tot en met 10 januari 2012 via anne.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers