Dina Tersago stopt met 'Voor de Show'

dinsdag 20 maart 2012

Vanaf volgende week waait er een frisse wind door vtm's zorgenkindje 'Voor de Show'. Maar dat zal zonder Dina Tersago zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De presentatrice tekende dan wel een nieuw exclusiviteitscontract met vtm, maar ze zal zich vooral concentreren op realityprogramma's zoals 'Boer zkt Vrouw'.

Exit Dina Tersago bij 'Voor de Show'. En dat is niet het enige wat verandert. Wanneer het veelgeplaagde showbizzmagazine volgende week een doorstart maakt, zal het live gaan én zich vooral focussen op het nieuws uit de showbizz. Dat is ondermeer het gevolg van de verhuis van het programma van productiehuis Studio A naar de nieuwsdienst in Vilvoorde. Actualiteit, korte en krachtige items en reportage mét een hoge dosis glamour. Met die aanpassingen hoopt vtm meer kijkers naar 'Voor de Show' te trekken.


De slechte resultaten van 'Voor de Show', regelmatig minder dan 200.000 kijkers, deden ook 'Het Nieuws' geen goed. Op Eén konden 'Blokken' en 'Het Journaal' daarvan profiteren. Door de herprofilering van 'Voor de Show' wil vtm weer meer kijkers naar hun belangrijkste nieuwsuitzending van de dag halen, die zwaar leed onder het ondermaatse scoren van het showbizzmagazine.

Volgens vtm zal de kijker van 'Voor de Show' niet meteen een revolutie voelen, maar gaat het eerder om een evolutie. Vtm wil een sterk showbizzmagazine brengen voor een breed publiek. Althans tot het einde van dit lopende tv-seizoen. Want of er vanaf september een nieuw seizoen start, is nog lang niet zeker.

Bron: hln.be

voordeshow

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers