Disney Channel voor de Vlaamse kijkers van Belgacom TV

dinsdag 13 oktober 2009

Op 30 oktober 2009 wordt Disney Channel opgenomen in het basisaanbod van Belgacom TV voor de Vlaamse kijkers. Kinderen en jongeren hebben op Belgacom TV steeds meer keuze uit zenders die specifiek voor hen bedoeld zijn. Belgacom TV heeft al een tiental kinderzenders in haar aanbod.

N


a de lancering van vtmKZoom op 1 oktober voor de Vlaamse kijkers is het binnenkort de beurt aan Disney Channel. De Disney zender voor 6 tot 14 jarigen heeft een ijzersterk aanbod. Tekenfilms zoals 'Phineas & Ferb' of series zoals 'High School Musical', 'Hannah Montana' of 'Jonas Brothers'.  De helft van de programma's zal in het Nederlands gesproken zijn, de overige programma's zullen in de originele versie met ondertiteling te zien zijn. Alle kinderidolen op Disney Channel zijn vanaf 30 oktober te zien op Belgacom TV (via kanaal 133 in Vlaanderen en in Brussel).

Disney Channel wordt opgenomen in het Comfort aanbod van Belgacom TV : gratis dus in het basispakket.  De kinderzenders aangeboden in het basisaanbod zijn vtmKzoom, Nickelodeon, Baby TV, CN Cartoon Network en straks ook Disney Channel.

Wie nog meer kinderzenders wil, kan het boeket Select NL nemen waarin de volgende kinderzenders zijn opgenomen: Nick Jr, Jetix, Boomerang, Nicktoons TV, CBBC en Nick Hits.

'Belgacom TV heeft van in het begin ernaar gestreeft een optimaal Vlaams zenderaanbod te hebben. We verwelkomen dan ook met veel plezier de lokale versie vanDisney Channel om ons Vlaams aanbod naast vtmKzoom en de exclusieve Vlaamse muziekzender Anne, verder te versterken.', zegt Jean-Charles De Keyser, Vice President Integrated Media Unit van Belgacom.

Eind juni 2009 telde Belgacom TV 589.000 klanten. Belgacom TV is al beschikbaar voor 87% van de bevolking.  80% van de  Belgacom TV klanten kunnen HD-kwaliteit ontvangen (extra scherp beeldformaat en een uitstekende geluidskwaliteit). Belgacom TV staat in de top 3 van de snelst groeiende en meest innovatieve IPTV platformen ter wereld.


Lees ook:
Disney Channel nieuw in basispakket Telenet Digital TV
Persbericht Belgacom TV
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers