Disney+ pas deze zomer in België

woensdag 22 januari 2020

De streamingdienst van Disney, Disney+, komt pas deze zomer naar ons land. Via dat platform biedt Disney verschillende populaire titels aan, zoals Star Wars en 'High School Musical'.

Momenteel is Nederland het enige Europese land waar kijkers al toegang hebben tot Disney+. Voor de rest is het platform enkel beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Na één dag telde Disney+ al meer dan 10 miljoen gebruikers in die drie landen.
Vanaf 24 maart komt de dienst naar een groot deel van Europa zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje, maar in België moeten we wachten tot de zomer.

Een jaarabonnement op Disney+ kost 69,99 euro. Per maand betaal je 6,99 euro.

Bron: VRT NWS


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers