Dré (Felice) Steemans overleden aan hartaanval [UPDATE!]

vrijdag 9 oktober 2009

Donderdagnacht is de Vlaamse tv-presentator Dré Steemans, beter bekend als Felice, in zijn slaap overleden aan een hartaanval. Steemans was pas 55 jaar geworden.

D


ré Steemans raakte bekend dankzij zijn Italiaanse alter ego Felice. Hij presenteerde jarenlang 'Het Swingpaleis' bij de openbare omroep. Enkele jaren terug verhuisde Felice naar SBS Belgium waar hij programma's maakte voor VT4 en VIJFtv.

Get the Flash Player to see this player.
Dré Steemans begon zijn carrière in 1985 bij Radio 2 Omroep Brabant in het programma 'Het Genootschap' van Luk Saffloer met het typetje Felice Damiano. Hij presenteerde daarna de opvolger van 'Hoger Lager', een spelletjesprogramma dat gewoon 'Felice' heette en daarna deed hij de talkshow 'Incredibile'.

Steemans presenteerde later het populaire muziekprogramma 'Het Swingpaleis', een echte televisiehit. Daarna kwamen nog 'Biebabeloela' en '1000 Seconden' met Herwig Van Hove.

Dré Steemans stapte in 2006 over naar SBS Belgium. Daar presenteerde hij onder anderen 'Supertalent in Vlaanderen' en 'Can You Duet'. De laatste tijd had Dré Steemans geen nieuw televisiewerk meer.

De begrafenis zal plaatsvinden in intieme kring, zo wilde Dré Steemans het zelf.


Lees ook:
VT4 en VIJFtv betuigen medeleven bij plotse overlijden Felice
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice
FELICE ruilt VRT definitief voor VT4 en VIJFtv!

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers