Duo uit Zoersel daagt Koen Wauters en Tom Waes uit

zondag 16 februari 2014

De opnames van het populaire tv-programma 'Wauters vs. Waes' zijn nog maar net afgelopen, of de twee heren krijgen al een nieuwe uitdaging.

Brian Meeuwissen en Dimitri Bertels uit Zoersel dagen Koen Wauters en Tom Waes uit om opnieuw Bordeaux-Parijs te rijden met een fiets zonder versnellingen, en dat voor het goede doel. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.


Maandag waren Wauters en Waes te gast in 'Café Corsari' op Eén. In de uitzending uitte Tom Waes zijn ongenoegen over een kettingbrief die momenteel op het internet circuleert. Daarin twijfelt een non-believer aan de prestaties van Wauters en Waes. Maar de briefschrijver is niet alleen. Al van bij de start van het tv-programma is er kritiek. Zo zouden de twee tv-makers volgens sommigen de opdrachten niet helemaal correct uitvoeren en af en toe een loopje met de waarheid nemen. Waes riep de anonieme briefschrijver op zich kenbaar te maken en daagde deze zelfs uit: 'Mail ons, er staat een fiets voor u klaar in Bordeaux. Koen en ik rijden dan met u naar Parijs!'

Ondertussen hebben twee non-believers van zich laten horen. Brian Meeuwissen en Dimitri Bertels gaan de uitdaging van Tom Waes aan en willen samen met hem en Koen Wauters het parcours van 572 km opnieuw rijden. 'We hopen dat ze de uitdaging aangaan en wachten hun reactie af. Als ze er dan ook in slagen, doen we zeker onze hoed voor hen af', zo zeggen de twee. Het duo wil de uitdaging eveneens koppelen aan een goed doel: de opbrengst zou gaan naar Kom op tegen Kanker.

Wauters en Waes hebben nog niet gereageerd op de uitdaging. VTM laat wel weten een mail ontvangen te hebben en gaat eerst controleren of Meeuwissen de man is achter de kettingbrief. 'Indien dat het geval is, zullen Koen en Tom zeker hun belofte nakomen', aldus VTM.

Bron: Gazet van Antwerpen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers