'Durf te Vragen' krijgt tweede seizoen

maandag 16 december 2019

Siska Schoeters mag een nieuw seizoen maken van haar programma 'Durf te Vragen'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De eerste reeks afleveringen werd begin dit najaar met succes uitgezonden op Eén.

In 'Durf te Vragen' stelt Siska Schoeters vragen van Vlamingen aan andere Vlamingen die net dat ietsje anders zijn. Kwamen onder anderen voorbij: mensen met dwerggroei, mensen die houden van BDSM, rolstoelgebruikers, priesters en verslaafden.


Het eerste seizoen was een succes met pieken tot 900.000 kijkers. Reden genoeg om een nieuw seizoen te maken, want er zijn nog zoveel vragen te stellen aan zoveel verschillende mensen. Welke onderwerpen aan bod zullen komen en wanneer de nieuwe reeks van 'Durf te Vragen' wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers