EASY.be IMMO gaat digitaal via Telenet

donderdag 26 oktober 2006

Easy.be biedt vanaf nu alle woningen die te koop of te huur zijn in België, exclusief aan op Telenet Digital TV, het interactieve digitale televisieplatform van Telenet. Hiermee komt het grootste aanbod vastgoedzoekertjes uit België nu ook op het televisiescherm

N


adat het internet al een wezenlijke verruiming van de opzoekmogelijkheden in vastgoedaanbod betekende, zet Easy.be Immo nog een stap verder. Vandaag krijgt vastgoed zijn eigen plek op Telenet Digital TV. Een nieuw tijdperk wordt ingeslagen. Mensen kunnen nu vanuit hun zetel in de woonkamer huizen, villa's, appartementen zoeken die  te koop en te huur zijn en dit aanbod gedetailleerd bekijken op hun vertrouwde TV.

Om op huizenjacht te gaan hoef je dus niet langer de deur uit en zelfs geen internetadept te zijn. Het internetplatform Easy.be, biedt haar immo-rubriek nu ook aan op een interactieve tv-site. In de 'extra'-module van Telenet Digital TV kan iedere digitale kijker nu ook het vastgoedaanbod van Easy.be Immo consulteren.

Het vastgoedaanbod zal kunnen opgezocht worden door het vastgoedtype van je keuze op te geven, een richtprijs in te toetsen en de straal omheen een postcode in te geven. Uitgebreid zoeken kan eveneens door meer criteria op te geven. Het resultaat van de zoekopdracht krijg je in een makkelijk te navigeren overzicht. Met de afstandsbediening surf je probleemloos tussen de verschillende zoekresultaten waarbij je elke keer extra informatie kunt opvragen. Een volledige omschrijving, fotomateriaal, een plan van de ligging, enz. wordt weergegeven. Bij die omschrijving krijgt de kijker ook gelijk mee wie het pand van zijn keuze heeft aangeboden met contactgegevens. Kortom: alle beschikbare informatie kun je op je televisiescherm bekijken.

Persbericht Roularta
http://www.telenet.be/tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers