Eén bestelt nieuw seizoen van 'Dertigers'

dinsdag 15 januari 2019

De laatavondsoap 'Dertigers' is op Eén een onverwacht succes. De reeks haalt gemiddeld zo'n 750.000 kijkers (inclusief uitgestelde kijkers). Reden genoeg dus om nu al een tweede seizoen te bestellen.

Eén heeft al een tweede reeks afleveringen besteld van 'Dertigers', de soap die sinds vorige week op het tijdstip van 'Van Gils & Gasten' wordt uitgezonden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


De reeks, die voornamelijk werkt met onbekende acteurs, is een succesverhaal. Zowel live als uitgesteld wordt 'Dertigers' goed bekeken. Echte fans kunnen de reeks zelfs in een keer uitkijken via het online platform van de VRT, vrtnu.be.

In 'Dertigers' wordt het leven van enkele vrienden gevolgd die mekaar al kennen van in hun studententijd. Heel wat uiteenlopende verhalen komen in de serie samen. En dat blijkt dus aan te slaan bij het Eén-publiek. Missie is overigens ook geslaagd, want de soap trekt op het late(re) uitzenduur een jonger publiek aan. En Eén probeert al langer om jongere kijkers aan zich te binden.

Bij productiehuis Warner Bros. worden nu al voorbereidingen getroffen voor de nieuwe reeks afleveringen. Wanneer seizoen twee op antenne komt, is vooralsnog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers