Eén en Kinepolis organiseren 'F.C. De Kampioenen'-marathon

woensdag 13 februari 2019

Eind vorig jaar werd Eén uitgedaagd door een grote 'Kampioenen'-fan om een 'F.C. De Kampioenen'-marathon te organiseren. Nu is het zover: op 15 maart kunnen alle fans van Boma, Carmen en Markske 24 uur lang genieten van de beste afleveringen van hun favoriete reeks, samen met onder andere An Swartenbroekx (Bieke), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje) en Johny Voners (Xavier).

Twittergebruiker en superfan Laura (alias 'Fernand Costermans') vroeg zich eind vorig jaar af hoeveel retweets ze moest krijgen om een marathon van 'F.C. De Kampioenen' te verdienen. Eén ging de uitdaging aan: bij 5000 retweets was de marathon een feit.


De oproep werd massaal gesteund en Eén en Kinepolis slaan nu de handen in elkaar voor een heus kampioenenfeest midden maart. Natuurlijk maken ook de echte Kampioenen hier hun opwachting. Laura maakte het goede nieuws zonet zelf bekend - via Twitter uiteraard.

Een marathon van 24 uur en kortere sessies
Fans hebben de keuze uit twee formules: de marathon of de hattrick.

'F.C. De Kampioenen': De marathon - vanaf vrijdagavond 15 maart
In Kinepolis Antwerpen kan iedereen vanaf vrijdagavond 15 maart genieten van een grote marathon. Deze brengt de leukste afleveringen uit 21 seizoenen op het grote scherm. 24 uur lang worden de fans ondergedompeld in Kampioenensfeer.

An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje), Jaak Van Assche (Fernand Costermans) Machteld Timmermans (Goedele), Johny Voners (Xavier), Ben Rottiers (Pol), Tuur De Weert (Maurice), Marijn Devalck (Boma) en Danni Heylen (Pascale) willen het feest van het jaar natuurlijk voor geen goud missen en komen langs voor het slotmoment zaterdagavond.

'F.C. De Kampioenen': De hattrick - op zaterdag 16 maart
Voor wie geen 24 uur kan blijven, is er goed nieuws: op zaterdag 16 maart kunnen fans in Kinepolis Gent en Antwerpen terecht voor drie topafleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op het grote scherm. Dit event is goed voor 2,5 uur Kampioenenplezier voor het hele gezin.

Er zijn tickets beschikbaar voor verschillende voorstellingen die dag. An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje), Jaak Van Assche (Fernand Costermans) Machteld Timmermans (Goedele), Johny Voners (Xavier), Ben Rottiers (Pol), Tuur De Weert (Maurice) en Marijn Devalck (Boma) geven telkens het startschot van iedere vertoning.

Alle informatie is te vinden op de website van Eén. Tickets voor zowel de marathon als de hattrick zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kinepolis.be/dekampioenen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers