Eén stelt 'Walk the Talk'-week uit, 30 jaar 'Samson & Gert' op pauze

vrijdag 13 maart 2020

De nieuwe maatregelen van de federale overheid tegen het coronavirus hebben ook een impact op het programmaschema van Eén. Zo stelt de zender het wandelevent 'Walk the Talk' van 'Kom Op Tegen Kanker' uit en is er nog geen zekerheid over 30 jaar 'Samson & Gert'.

Alles is wat anders dan anders bij Eén. Door de implacties van het coronavirus, verandert het programmaschema. Hieronder een overzicht van de eerste wijzigingen.

'Walk the talk' en programmaweek rond 'Kom op tegen kanker'
Het wandelevent 'Walk the talk', dat Eén samen met Kom op tegen kanker organiseerde op 18 en 19 april, wordt uitgesteld naar het najaar. De nieuwe data worden later gecommuniceerd. Wie al een ticket heeft besteld, wordt via mail op de hoogte gehouden over de nieuwe plannen.

Ook de programmaweek met specials van 'Durf te vragen', 'Factcheckers', 'Buurman, wat doet u nu?' en 'A day to remember' (in de week van 13 april) verschuift naar het najaar, net als het KBC-belpanel.

Tributeshow 30 jaar 'Samson & Gert'
De opnames van de tributeshow '30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt' op woensdag 1 april worden op pauze gezet. In de volgende dagen/weken beslissen we wat de mogelijkheden zijn om deze verjaardag zo goed mogelijk te vieren.

'Sportweekend'
Doordat er verschillende sportwedstrijden afgelast zijn, is er de komende weken geen 'Sportweekend'. Komende zondag 15 maart zal er in de plaats een langer Journaal zijn. Voor de volgende weken bekijkt Eén nog wat er in de plaats van 'Sportweekend' zal komen.

Parijs-Nice
Ook de wielerwedstrijd Parijs-Nice gaat niet door op 15 maart. Zondag zenden we in de plaats de film 'Broer' uit, met Koen De Bouw en Koen De Graeve.



Lees ook:
Gezichten VRT, VTM en SBS geven samen preventietips tegen coronavirus
VIER en VIJF nemen corona-maatregelen: extra dagprogramma's voor de thuiszitters
MNM schrapt 'Strafste School', hele dag op verzoek

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers