Eén zoekt publiek voor nieuw spelprogramma

zondag 4 maart 2012

Binnenkort start Eén met de opnames van een nieuwe tv-spelshow. Daarvoor is de producent Tuvalu Media op zoek naar enthousiast publiek. De opnamen gebeuren niet in een saaie televisiestudio, maar de makers kozen een unieke Brusselse locatie met een gezellige en trendy clubsfeer. De gedetailleerde programma-inhoud is nog een beetje geheim, maar wie van illusies en magie houdt zal zich zeker aangesproken voelen.

Tijdens de opname zullen twee deelnemers proberen om zoveel mogelijk prijzengeld te verzamelen met een listige presentator als tegenstander. De productie biedt jou en je gezelschap koele Cava en andere drankjes tijdens de duur van de opnamen.

Op volgende dagen zijn er opnames:


  • dinsdag 6 maart
  • woensdag 7 maart
  • donderdag 8 maart

Je wordt verwacht om 18.30 uur in stadkledij. Bevestigen kan op kwis@tuvalumedia.be. Je krijgt dan een mailtje met meer informatie.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
publiekgezocht

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers