Eerste namen 'Sterren op de Dansvloer' bekend!

dinsdag 22 januari 2008

De eerste namen voor het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' zijn bekend. Nog dit voorjaar gaat VTM op zoek naar een opvolger voor Pieter Loridon en Dina Tersago. TV-Visie geeft een overzicht van de eerste moedige deelnemers...

D


e populaire 'Sara'-acteur Anthony Arandia, ex-wielrenner Nico Mattan, tennispro Dominique Monami en presentatrice Elke Vanelderen betreden dit voorjaar de dansarena.

Nieuw dit jaar is dat het programma twee keer per week wordt uitgezonden en dat het format vernieuwd wordt. In een eerste uitzending dansen alle koppels waarna de vakjury punten toekent. Vervolgens mag de kijker zijn stem uitbrengen. Aan het einde van de uitzending wordt dan bekendgemaakt welke koppels het tegen elkaar moeten opnemen in een Dance-off. In de tweede uitzending dansen de koppels opnieuw. De jury beslist welk koppel de dansvloer moet verlaten.

Het swingende entertainmentspektakel 'Sterren op de Dansvloer' is een heuse kijkcijfertopper. Vorig jaar genoten week na week meer dan 1.000.000 Vlamingen van de dansende BV's.


Wie wint 'Steracteur Sterartiest'? Stem nu in de TV-Visie poll

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers