Eerste single van nieuwe K3 wordt 'Waterval'

donderdag 14 oktober 2021
Foto: © Studio 100 2021

De zoektocht naar een opvolger van Klaasje is momenteel in volle gang. Intussen maakt Studio 100 al bekend dat de eerste single van K3 in de nieuwe bezetting 'Waterval' zal heten.

Hanne en Marthe hebben het nummer reeds ingezongen en het is nu enkel nog wachten op een derde stem om de single te vervolledigen. Wie benieuwd is om deze nieuwe song al eens te horen moet zaterdag zeker kijken naar 'K2 zoekt K3' op VTM want de kandidaten mogen al meteen met dit nummer aan de slag voor een uitdagende proef. De officiële release zal echter pas plaatsvinden als K2 weer K3 geworden is tijdens de finale. Deze nieuwe single is alvast een voorbode van het gloednieuwe gelijknamige album dat verschijnt op 17 december.


Met deze nieuwe single komen we opnieuw een stapje dichter in de zoektocht naar een nieuw K3'tje. Die spannende wedstrijd is momenteel te zien in Vlaanderen op VTM en in Nederland op SBS6. Pas wanneer het nieuwe K'tje gevonden is, zal 'Waterval' officieel gereleasd worden. Het is dus nog even wachten tot de grote finale van 'K2 zoekt K3' over enkele weken eer we dit nummer ook in de volledige versie te horen krijgen. Op 17 december volgt dan het splinternieuwe album dat eveneens de titel 'Waterval' heeft.

Zowel het nummer 'Waterval' als alle andere nieuwe songs op het album worden geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.


Lees ook:
Eťn van deze 15 wordt het nieuwe K3'tje

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers