Eliot haalt finale Eurovisiesongfestival niet

dinsdag 14 mei 2019

Eliot, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, is er met zijn ballad 'Wake Up!' niet in geslaagd om een ticket te bemachtigen voor de finale van het liedjesspektakel.

Voor het tweede jaar op rij is België er zaterdag niet bij in de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.


Van de 17 landen gingen er 10 door, waaronder Griekenland, Tsjechië, Cyprus en San Marino. Eliot gaf op het podium in Israël het beste van zichzelf, maar kon zijn ambitie om door te stoten naar de finale helaas niet waarmaken.

Donderdag is er nog een halve finale, die wordt uitgezonden op het kanaal van Ketnet. Daarin wagen de Nederlanders hun kans met de power ballad van Duncan Laurence. Zaterdag is er dan de grote finale. Die wordt opnieuw uitgezonden op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers