​Joe-dj Anke Buckinx bevallen van tweede kindje, zoontje Max

dinsdag 28 mei 2019

Joe-dj Anke Buckinx en haar partner Tom zijn vandaag, dinsdag 28 mei, de trotse ouders geworden van Max. Dat vertelde ze zelf in de Joe-ochtendshow bij Sven Ornelis en Kürt Rogiers - die haar tijdelijk vervangt tijdens haar zwangerschapsverlof.

Max is hun tweede kindje en het kleine broertje van Lou (4). Max stelt het goed, meet 54 cm en weegt 3,6 kg. Anke, Tom en Lou genieten volop van de uitbreiding van hun gezin.


'Ik heb mijn kleintje nu dicht bij me en echt waar... Max is echt het lekkerste patatje ooit! We zijn zoooo gelukkig en dankbaar. Lou kan niet wachten om haar kleine broer te leren kennen. Het is vanmorgen om 5 na half 7 gebeurd. Mijn zoon is dus nu al een ochtendmens, net zoals de mama', lacht Anke.

Terwijl Anke de komende weken volop geniet van haar pasgeboren spruit, presenteert Sven samen met Kürt de ochtendshow op Joe tussen 6.00 en 9.00 uur.

Anke deelde zelf een mooie video op haar instagram: https://www.instagram.com/p/Bx_3YPZBZ-D.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers