Eric Goens maakt nieuw programma voor Play Sports

dinsdag 19 maart 2019

Eric Goens is écht alomtegenwoordig op je tv. Nu gaat hij ook nog op betaalzender Play Sports van start met een nieuw programma. Vanaf vrijdag 29 maart zendt de sportzender van Telenet zijn interviewreeks 'De Kantine' uit.

Eric Goens is stilaan de koning van de interviewtelevisie in Vlaanderen. Na onder anderen 'Het Huis' en 'Die Huis', gaat hij nu voor Play Sports 'De Kantine' maken. Vanuit de kantine van een Brabantse tweedeprovincialer gaat hij enkele voetbalgrootheden het vuur aan de schenen leggen. Onder meer Gert Verheyen en Bart Verhaeghe schuiven aan. Het is de bedoeling om diepgaandere gesprekken aan te gaan dan enkel de standaardvragen over bal en veld.


Goens begon destijds zijn journalistieke carrière als interviewer 'langs de lijn' voor betaalzender Canal+. 'Maar mijn vragen vielen bij de voetballers niet altijd in goede aarde', lacht Goens nog in Het Nieuwsblad.

'De Kantine', vanaf vrijdag 29 maart op Play Sports van Telenet.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers