Eric Goens werkt aan tweede nieuw programma voor Eén

dinsdag 28 februari 2017

Eén wordt meer en meer de zender bij uitstek voor programmamaker Eric Goens. Naast de opvolger van 'Het Huis', dat wordt opgenomen in Zuid-Afrika, werkt Goens aan een tweede programma voor het eerste VRT-net.

Eric Goens is bezig met de opnames van 'Bargoens', nog een nieuw Eén-programma van zijn hand. Dat programma portretteert een aantal Vlamingen, bekend en onbekend, die 'dwarsliggen'. En dat kan vanalles betekenen. Eén van de mensen die Goens zal volgen is Poolreiziger Alain Hubert. Daarvoor trok de tv-maker ondermeer naar Antarctica.


De titel 'Bargoens' slaat op een term die vorige eeuw in onze streken werd gebruikt voor bijvoorbeeld landlopers en kermisvolk. De nieuwe reeks wordt gespreid over acht afleveringen en vertelt een zestal verhalen door elkaar heen. Wanneer de serie precies zal worden uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad/HLN

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers