Erik Van Looy krijgt eenmalig personalityblad

maandag 7 september 2009

Het maandblad Goedele ligt deze maand welgeteld één jaar in de winkel en het aan de man brengen van personalitybladen lijkt een lucratieve buisness te worden. Els De Schepper maakte bekend een (voorlopig) eenmalig blad rond haar persoon te laten verschijnen, als parodie op de personalitybladen en in januari verschijnt Erik, een personalityblad rond Erik Van Looy dat het eenmalige broertje van Goedele zal worden.

V


an Looy zegt in een reactie dat Goedele Liekens hem toch wel een keer of drie heeft moeten vragen voor hij overtuigd was van het idee. Bescheiden als hij is, dacht Erik Van Looy eerst iets in de richting van 'Zo boeiend ben ik niet'. Van Looy zegt verder nog: 'Mijn vrouw zegt altijd: een blad rond jouw persoon, dat zal wel kunnen, maar ik ga het niet lezen.'

Van Looy heeft uiteindelijk toegezegd omdat het, naar eigen zeggen, weleens leuk zou kunnen worden. Het blad zal gemaakt worden door een aantal personen die het vertrouwen kunnen genieten van Erik Van Looy en die hem ook goed kennen, zoals Sam De Graeve, de eindredacteur van 'De Slimste Mens Ter Wereld' dat dit najaar weer op televisie zal verschijnen.

Goedele volgt eigenlijk alleen maar het Nederlandse voorbeeld van Linda De Mol die naast haar eigen maandblad vorig jaar ook een eenmalig nummer heeft laten verschijnen over 'De Wereld Draait Door'-presentator Matthijs Van Nieuwkerk, die trouwens ook te zien zal zijn in het eerstvolgende seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Erik Van Looy zegt daar nog over: 'Daar heeft het gewerkt dus waarom zou dat hier niet kunnen? Laat ons zeggen dat ik er zin in begin te krijgen.'

Bron: De Standaard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers