Europese primeur voor Telenet: PRIME à la carte

woensdag 6 september 2006

Telenet lanceert vandaag, op de eerste verjaardag van PRIME en iDTV, een nieuwe service: PRIME à la carte. Het is een Europese primeur omdat Telenet voor het eerst bovenop een pakket premium filmkanalen, ook een catalogus van recente films in à la carte aanbiedt.

PRIM

E à la carte geeft onbeperkt toegang tot een ruime selectie van films die eerst op de zes PRIME-kanalen uitgezonden werden en nu ook à la carte kunnen opgeroepen worden. Het is een exclusieve dienst die gratis is voor alle nieuwe én bestaande iDTV klanten met een abonnement op het PRIME Film Pack of PRIME Film & Sport Pack.

iDTV klanten met een PRIME Film abonnement (al dan niet gecombineerd met Sport) genieten nu al van een uniek aanbod van topfilms. Vanaf vandaag krijgen ze daar met Prime à la carte nog een eigen videotheek bovenop. Prime à la carte bevat een ruime selectie van recente, niet onderbroken topfilms zoals de blockbusters Spiderman 2, Hitch en Racing Stripes. De PRIME-kijker kan voortaan dus ook zélf bepalen wanneer hij welke films bekijkt. PRIME à la carte bevindt zich in de TV-theek van Telenet Digital TV.

Persbericht Telenet
http://www.prime.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers