Evi Hanssen over de donkere kant van het internet op VIER

dinsdag 8 januari 2019

Evi Hanssen gaat op vraag van Eric Goens een vierdelige reeks maken voor VIER. In het programma praat ze met slachtoffers én daders over de donkere kant van internet en sociale media.

In Het Nieuwsblad zegt Evi Hanssen bijzonder tevreden te zijn met het nieuwe programma dat ze samen met Eric Goens ('Die Huis', 'Niveau 4') voor VIER gaat maken. De reeks behandelt enkele gevoelige onderwerpen zoals sexting, sextortion, catfishing en grooming. Sexting is het versturen van naaktfoto's, grooming en catfishing vallen onder de noemer oplichting en sextortion is een soort van chantage met verstuurde of ontvangen naaktfoto's.


Hanssen zal in het nieuwe programma praten met zowel slachtoffers als daders. Voor Rode Neuzen Dag interviewde ze al eens mensen over gevoelige onderwerpen en ook in haar radioprogramma op Joe gaat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg. De nieuwe reeks zal in april op tv te zien zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers