'Familie'-kijkers zien nieuwe wending in de zaak Amelie

vrijdag 14 december 2018

'Hoeveel hebt ge nodig om te verdwijnen? Wat zou het kosten opdat je niet komt getuigen op de rechtbank en u niet laat zien?'.

Met die woorden probeerde een angstige Marie-Rose vanavond het stilzwijgen van Marnix af te kopen, de man die haar heeft zien binnengaan bij Veronique op de avond dat Amelie is neergestoken.


Marnix had  zijn eigen plannen met de zwaar benevelde Veronique en Amelie en was hen na een avondje op café vanop afstand gevolgd. Maar zijn plannen werden doorkruist toen hij een onbekende vrouw voor hem in het huis van Veronique zag binnengaan. Vanavond herkende hij die vrouw als Marie-Rose. Zat Marie-Rose die avond niet in Frankrijk? Waarom heeft ze nooit gezegd dat ze die avond ook bij Veronique was?  De avond eindigde met een gewonde Amelie in een plas vol bloed. Wat is er die nacht gebeurd?

Het was trouwens een bewogen aflevering in 'Familie', want Benny raakt op een wel heel verkeerd pad, als Jonas een tankstation overvalt en met Benny als chauffeur wegvlucht.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers