'Familie': zo gaat het proces van Véronique vanavond van start - VIDEO

woensdag 2 januari 2019

Al vier maanden lang zit Véronique (Sandrine André) achter de tralies voor de moordpoging op haar halfzus Amélie (Erika Van Tielen).

Woensdag breekt in 'Familie' een belangrijk moment aan: de start van haar proces. Terwijl Lars (Kürt Rogiers) een race tegen de klok voert om zowel de onschuld van Véronique als de schuld van Marie (Lien Van de Kelder) te bewijzen, doen de eerste getuigen hun verhaal. De emoties laaien dan ook hoog op. Welk vonnis hangt Véronique boven het hoofd? De ontknoping volgt vrijdag in de onthullende midseizoensfinale van 'Familie'.



'Familie: het proces van Véronique', vanaf woensdag 2 januari om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers