Favoriet Antony wint 'Sterren op de Dansvloer'

woensdag 4 juni 2008

Vorige week nam Martine Jonckheere afscheid van 'Sterren op de Dansvloer'. Dat bekende meteen ook dat de finalisten bekend waren, nl. Antony Arandia en Tiany Kiriloff. Slechts één van hen kon natuurlijk met de overwinning gaan lopen en dat was Antony Arandia samen met zijn danspartner Leila!

Anto

ny heeft zijn favorietenrol waargemaakt en kwam zonder kleerscheuren in deze finale terecht. Hij stond geen enkele keer in de dance-off. Zijn tegenkandidaat was Tiany en zij stond al enkele keren in de arena, toch haalde ze het elke keer van haar tegenstrevers.

Antony en Tiany dansten welgeteld drie keer tijdens de finale. Tiany danste een paso doble en een slowfox. Als freestyle danste ze met danspartner Guy Jottay op een nummer van AC/DC, "Whole lotta Rosie". Antony danste eveneens een paso doble en een tango. Als freestyle dans koos hij voor "Thriller van Michael Jackson".

De jury was nog altijd streng tijdens het beoordelen van de twee kandidaten. De scores lagen heel dicht bij elkaar, Antony haalde net iets meer dan Tiany. De kijkers hadden de beslissende stem. Op de poll van TV-visie geloofde 80% in de overwinning van Antony. Zij dachten er dus hetzelfde over als stemmend Vlaanderen. Antony Arandia en danspartner Leila mogen zich tot de grote winnaars van het derde seizoen van 'Sterren op de Danslvoer' kronen.

Antony was enorm tevreden en werd letterlijk op handen gedragen door de andere BV's die eerder al uit de wedstrijd lagen. Tiany vond haar nederlaag niet zo erg. Ze zal zeker blijven dansen en vond het een heel mooie ervaring om te mogen meedansen in het programma.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers