'F.C. De Kampioenen' 4 komt eraan!

vrijdag 11 mei 2018

Het is beslist! Er komt een nieuwe, vierde, film van 'F.C. De Kampioenen'. Dat heeft Het Nieuwsblad uit goede bron vernomen. Jan Verheyen gaat opnieuw regisseren.

De nieuwe 'F.C. De Kampioenen'-film gaa zich wel dichter bij huis afspelen dan de vorige bioscoopsuccessen. Naar verluidt verzeilen de Kampioenen op Carnaval Aalst. An Swartenbroeckx is momenteel al druk bezig met het scenario van de film.


In de nieuwe film zal Marijn Devalck toch weer zijn opwachting maken als Balthazar Boma. Hij komt daarmee terug op zijn beslissing dat de derde film zijn laatste was. Carry Gossens is er niet meer bij. Ook weer wel van de partij: Jacques Vermeire als DDT.

De derde 'Kampioenen'-film, die eind vorig jaar in de bioscoop te zien was, werd de best bezochte film van 2017 met dik 600.000 bezoekers. In de marge van dat succes werd toen geopperd dat er misschien wel zin was om ook een  nieuwe reeks reguliere afleveringen van de populaire serie te maken. Daarover is echter geen nieuws meer bekend. Het lijkt erop dat de fans van 'F.C. De Kampioenen' het voorlopig met de films zullen moeten doen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers