'F.C. De Kampioenen' in bioscoop

vrijdag 11 april 2008

'F.C. De Kampioenen' zijn niet meer van het televisiescherm weg te denken. Al 18 seizoenen lang halen de nieuwe afleveringen én de herhalingen schitterende kijkcijfers. Nu maakt de VRT ook plannen voor een heuse langspeelfilm.

Volgende week wordt bekend gemaakt wanneer de opnames van start zullen gaan. Momenteel wordt het 18e seizoen op televisie uitgezonden en de opnames voor een 19e seizoen zijn aan de gang.


Volgend jaar viert de serie dus haar 20e verjaardag. Een bioscoopfilm met de vertrouwde personages, vertrouwde situaties vol misverstanden en vertrouwde grappen lijkt alvast een mooie manier om deze verjaardag, toch een mijlpaal, te vieren. 

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: 'F.C. De Kampioenen' - de film

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers