'FC De Kampioenen' meest besteld bij Telenet Digital TV

woensdag 17 januari 2007

Naast het wekelijkse miljoenenpubliek bij Eén is 'FC De Kampioenen' ook de absolute kampioen in de top vijf van de meest aangevraagde programma's bij Telenet Digital TV. Toch zijn torenhoge kijkers niet altijd een garantie voor een plaatsje in deze rangschikking.

Tijd

ens de voorbije vier maanden werd 'FC De Kampioenen' dus het meest aangevraagd via Telenet Digital TV. Ook 'Witse' blijkt een digitaal kijkcijferkanon, goed voor de tweede plaats. Maar dan valt meteen ook op dat een miljoenenpubliek niet altijd een garantie is voor digitaal succes.

Het felbesproken VT4-programma 'Undercover Lover' verovert de derde plaats. Het programma was een beperkt succes voor VT4, maar werd nadien opvallend veel besteld bij Telenet. Blijkbaar doet de mond-aan-mondreclame of opschudding hier zijn werk. Hetzelfde geldt trouwens voor het KANAALTWEE-programma 'Tragger Hippy' dat de vijfde plaats bezet. Tussenin is er nog de populaire familie Pfaff. Blijkbaar willen veel abonnees van Telenet Digital TV hun avonturen niet missen, goed voor de vierde plaats.

Bron: GVA

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers