Feesteditie 'Rimpelrock 2011' live én exclusief op anne

vrijdag 12 augustus 2011

Ook dit jaar trekt anne op 14 augustus naar Kiewit in Hasselt. Voor het derde jaar op rij kunnen ook de kijkers van anne meegenieten van het leukste muziekfestival van het jaar: 'Rimpelrock'. Ook deze jubileumeditie (10e editie) brengt de muziekzender live in de huiskamer. Dit jaar staan onder andere Adamo, Natalia, Jan Smit, Paul Potts, Nick & Simon, Willy Sommers en Sam Gooris op het programma.

De Belgacomtv-kijkers krijgen niet alleen de concertbeelden, maar ook de sfeer op het veld wordt niet uit het oog verloren. De drie anne presentatoren zijn erbij en trekken met de cameraploegen het veld op: Dean, Gene Thomas en Jeroen Minnebo brengen verslag uit.

Zij gaan op zoek naar de leukste outfits, de kranigste fans en spelen ook knotsgekke wedstrijden op het festivalveld met de bezoekers voor foute prijzen.  Natuurlijk leggen ze  de aanwezige artiesten ook het vuur aan de schenen.

‘Wij zijn trots, dankzij Belgacom TV, ook dit jaar weer Rimpelrock live op de buis te kunnen brengen. Het is ondertussen een traditie geworden. En dit jaar gaan we verder; naast de tv uitzending zal er ook vanalles te beleven vallen op anne.be en de anne Facebookpagina.’, aldus Krijn Jonckheere, Station Manager van anne.

Door de uitzending op anne kunnen ook dit jaar heel wat Limburgse bejaardentehuizen meegenieten van de sfeer op het veld en de muziek op grote schermen zonder zich te moeten verplaatsen.

Op zaterdag 20 augustus is er trouwens om 14u00 en om 20u00 een ‘Best of Rimpelrock 2011’ aflevering op anne voor wie de hoogtepunten nog eens wil herbeleven.


rimpelrock

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers