Frances Lefebure zegt 'F*** you very, very much'! Nieuw bij Streamz!

zaterdag 31 juli 2021

Frances Lefebure zoals je ze nog niet veel zag... Dat is 'F*** you very, very much', een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. Vanaf 1 augustus bij Streamz!

Na zijn speels filmdebuut 'Charlie en Hannah gaan uit', schetst Bert Scholiers opnieuw een portret van drie boezemvriendinnen, maar deze keer voor het kleine scherm. De nieuwe reeks volgt het onstuimige stadsleven van hippe dertigers; een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. 'F*** you very, very much' werd geschreven door Scholiers, die samen met Jonas Govaerts ('Welp') de tiendelige serie regisseerde. Malin-Sarah Gozin ('Tabula Rasa') was executive producer van dienst.



In één foute, uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet. De schuchtere Flo (Evelien Bosmans), een briljante actrice voor de spiegel maar helaas niet voor de camera, worstelt met een leeg bed en een kale bankrekening. Ondertussen tracht de kersvers verloofde Violet (Daphne Wellens) met veel flair een carrière, een affaire en een alcoholprobleem te combineren. Het leven van de drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos.

Naast de hoofdcast is er ook nog een bont arsenaal aan bijrollen en originale cameo’s. Geen chaos zonder love interests en die rollen worden vertolkt door acteurs Jonas Geirnaert, Boris Van Severen, Patrick Vervueren, Ramy Moharam Fouad en Titus De Voogdt. Ook Violet Braeckman en Jennifer Heylen verschijnen in de reeks. Verder zien we ook Arne Sierens, Els Olaerts, Katelijne Verbeke, Tiny Bertels, Sofie Decleir, Ruth Becquaert, Peter de Graef, Gene Bervoets en Damiaan De Schrijver als de bezorgde en iets minder bezorgde oudere volwassenen rond hen.

'F*** you very, very much', vanaf 1 augustus 2021 op Streamz en Streamz+ en later op Play4.


Lees ook:
Wat brengt Streamz in augustus? Ontdek het hier!
Bekijk de 'I Lie and I Cheat' videoclip van 'The Befkes'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers