Francesca Vanthielen krijgt 'interessante rol' in 'Thuis'

dinsdag 19 februari 2019

Opmerkelijk nieuws van het 'Thuis'-front. Ex-VTM coryfee Francesca Vanthielen krijgt een gastrol in de Eén-soap 'Thuis'. Sinds het stopzetten van haar VTM-contract in 2014 was Vanthielen niet meer op tv te zien geweest.

Tegen het einde van dit seizoen duikt Francesca Vanthielen op in 'Thuis'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Naar eigen zeggen heeft ze 'een interessante rol te pakken'. Zelf is ze vooral blij dat ze binnenkort mag acteren aan de zijde van Leah Thys. Die heeft haar destijds nog geholpen toen ze auditie deed voor de Mountview Theatre School in Londen waar ze een postgraduaat behaalde.


Francesca Vanthielen verdween in 2014 van het (VTM-)scherm. Ze acteerde jarenlang in 'Aspe' en presenteerde de meest populaire programma's op de zender. Maar nieuwe bazen, nieuwe wetten en Vanthielen kreeg geen nieuwe opdrachten meer, waarna werd besloten om haar geen nieuw contract meer te bieden. Vanthielen verdween van het tv-scherm en grotendeels uit de media. Niemand die dacht dat ze nog ergens ging opduiken. En dan kwam de vraag van 'Thuis'. Gezien ze pas eind dit seizoen op het scherm verschijnt, is de kans groot dat Francesca een grote rol zal gaan spelen in de seizoensfinale. Details over de rol worden vooralsnog niet bekend gemaakt.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers