Frieda Van Wijck en Olga Leyers in panel 'Het Grootste Licht'

maandag 8 augustus 2016

Gert Verhulst presenteert dit najaar de gloednieuwe panelshow 'Het Grootste Licht' op VTM. De naam van zijn assistente was al bekend, maar de namen van het panel nog niet. Olga Leyers en Frieda Van Wijck zijn de eerste twee namen van het vaste panel.

Vijf bekende panelleden krijgen van Gert opdrachten voorgeschoteld die ze elk op hun eigen manier tot een goed einde moeten brengen. Wie komt het snelst tot resultaten? En wie doet dat op de slimste of origineelste manier? Kortom: wie is 'Het Grootste Licht'? Aan Gert Verhulst en zijn bevallige assistente Ruth Beeckmans om dat te bepalen.

Elke week is er een gastpanellid. Twee van de vaste plaatsen in het panel worden ingenomen door Olga Leyers en Frieda Van Wijck.

Olga is de jongste dochter van zanger Jan Leyers en opkomend tv-talent. Bij het jonge volkje is ze bekend van de Ketnet-reeks 'De Elfenheuvel' en als VTMKZOOM-gezicht. Afgelopen zomer werd ze het veld ingestuurd als reporter voor 'Festivalitis'op 2BE.

Frieda Van Wijck hoeft geen voorstelling meer. De voormalige VRT-journaliste was onder andere gastvrouw van 'De Laatste Show' en 'De Klas van Frieda' op Eén. Rode draad in haar tv-carrière is de scherpzinnige droge humor. Ideaal dus om tegenwerk te bieden aan de fantastische grappen van presentator Gert Verhulst.

Bron: HLN



Lees ook:
Gert Verhulst zoekt 'Het Grootste Licht' voor VTM

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers