'Friends'-reŁnie dinsdag te zien bij Play4 en Streamz

maandag 31 mei 2021
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2021

Goed nieuws voor fans van 'Friends'! Na 15 jaar keren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug naar de set van het iconische Stage 24 in Burbank, Hollywood voor een uitgebreide reŁnie met gastheer James Corden.

In 'The one where they get back together', zoals de special heet, blikken ze terug op de tien seizoenen die van de hitserie werden gemaakt. De langverwachte special over de wereldberoemde Amerikaanse sitcom zal vanaf dinsdag beschikbaar zijn in Vlaanderen.


In de special leest de cast samen scenario’s, testen ze elkaars geheugen met een quiz en delen ze geheimen vanop de set. Daar verschijnt ook een modeshow, met een special appearance van The Christmas Armadillo en natuurlijk bespreken ze de aloude vraag: 'Were they on a break?'. Niet alleen de zes vrienden zien we terug maar ook oude bekenden zoals Maggie 'Janice' Wheeler, Tom Selleck, Elliott Gould, Reese Witherspoon (die de zus van Rachel speelde) en James Michael Tyler, de barista van Central Perk.


De eerste aflevering van 'Friends' werd op 22 september 1994 uitgezonden. De serie stopte na tien seizoenen en 236 afleveringen. Ook na het einde bleef de show nog populair. Die werd in veel landen herhaald en fans vroegen herhaaldelijk om een terugkeer met nieuwe afleveringen. 'Friends' sleepte doorheen de jaren ook veel prijzen in de wacht. De serie kreeg 6 keer een Emmy® Award, de prestigieuze Amerikaanse prijzen voor televisieproducties. ‘Friends’ is gemaakt door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright,  Kauffman, Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

De 'Friends' special is dinsdag 1 juni om 20.35 uur te zien op Play4 en vanaf dan ook beschikbaar op Streamz.


Lees ook:
'Friends'-reŁnie dinsdag 1 juni op Streamz en Play4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers