Gerard Joling & Koen Wauters presenteren finale 'K2 zoekt K3'

woensdag 23 september 2009

Op zaterdag 3 oktober is de presentatie van de live finale van het succesvolle programma 'K2 zoekt K3' in handen van niemand minder dan Gerard Joling en Koen Wauters.

Beid

e heren zijn bekende zangtalenten en presentatoren van diverse tv-programma's in Nederland en België. Na weken vol spannende momenten nadert de zoektocht naar een nieuwe collega voor Karen en Kristel zijn ontknoping. Maar voor het zover is, trakteren Frans Bauer en Antonie Kamerling de overgebleven kandidates nog op een gastoptreden in de aflevering van nu zondag.

Er is de afgelopen weken veel gespeculeerd over wie de finale van 'K2 zoekt K3' zou gaan presenteren. Aan Gerard Joling en Koen Wauters nu de eer om het nieuwe K3-lid tijdens de liveshow op 3 oktober wereldkundig te maken. In deze spectaculaire finaleshow wordt eindelijk bekend gemaakt wie Karen en Kristel gaat versterken.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers