Gert en James zoeken publiek voor 'De Battle' - OPROEP

woensdag 3 juli 2019

James Cooke en Gert Verhulst zoeken enthousiast publiek voor een unieke, spectaculaire, grootse TV-show onder het toeziend oog van Peter Van de Veire.

In 'De Battle' strijden James en Gert niet alleen tegen 2 Nederlandse concurrenten maar ook tegen zichzelf! Ze moeten enkele spannende opdrachten uitvoeren en daarbij kunnen ze jullie steun gebruiken. De opdrachten, waar ze intensief voor trainen, zijn heel uiteenlopend! Een ingewikkelde brein-opdracht waarbij hun grijze hersenmassa zal kraken. Een show-nummer dat zoveel meer is dan enkele danspasjes in de juiste volgorde zetten. Een behendigheid-proef waarbij uiterste concentratie, stalen zenuwen en een vaste hand absoluut vereist zijn. En een adembenemende stunt-opdracht waarbij de kleinste misstap fataal kan zijn.


En dat allemaal voor een 600-koppig publiek! Op rijdende tribunes in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs! Twijfel niet en schrijf je in! Want, geef toe, als James of Gert een fatale misstap begaan, daar wil je toch bij zijn… .

Schrijf NU in!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers