'Gert Late Night' opent nieuw seizoen in Oostende

woensdag 31 juli 2019

Vanaf 2 september is er op VIER een nieuw seizoen van 'Gert Late Night'. En de eerste twee weken zal de talkshow uitgezonden worden vanuit Oostende. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van 'Gert Late Night' start in Oostende. Voor 2 weken verhuist de Evanna naar de kuststad en laat het thuishaven Antwerpen achter zich. De Evanna trok in 2017 al eens een week naar Cadzand, de heimat van Sergio Herman. De verhuistocht van de Evanna, van Antwerpen naar Oostende, zou naar verluidt zo'n 10 uur duren.


Gert Verhulst en James Cooke zijn blij dat ze twee weken programma kunnen maken van aan de kust. 'Voor ons is het een goede gelegenheid om een andere omgeving te hebben, andere activiteiten te organiseren en gasten te ontvangen die iets meer gelinkt zijn aan de zee', vertelt presentator Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Het was de stad zelf die gevraagd had om eens naar Oostende af te zakken met 'Gert Late Night'. Burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) is alvast blij met de komst van het duo en hun gasten. 'De periode leunt ook perfect aan bij het Filmfestival Oostende en het mode-event #MODEinOOSTENDE. We zijn blij dat we met dit programma onze stad in de kijker kunnen zetten.'

'Gert Late Night', vanaf maandag 2 september terug op VIER.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers