Gezamenlijk VTM en Eén-programma heet 'Wauters versus Waes' (Video!)

zondag 21 april 2013

Het nieuwe programma dat gezamenlijk op Eén en VTM zal worden uitgezonden heet 'Wauters versus Waes'. Dat werd zondagavond bekend gemaakt op beide zenders, nadat beide presentatoren zich al aan een eerste uitdaging waagden: zo lang mogelijk in een sauna blijven zitten.

Koen Wauters won de eerste opdracht, waardoor zijn familienaam als eerste in de titel staat. De presentatoren maakten van de gelegenheid gebruik om de kijkers op te roepen om opdrachten in te sturen. Heb jij een gekke hobby of leuke opdracht in petto? Laat het weten via www.wautersvswaes.be.

Deze week werd bekend gemaakt dat in 2014 voor het eerst een programma zal worden uitgezonden op Eén en VTM. Hoe dat praktisch allemaal in zijn werk zal gaan, is voorlopig nog niet bekend. VIER tekende alvast protest aan, omdat ze er een samenzwering in zagen om het kleine broertje monddood te maken.



wvsw

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers