Goede raad van Goedele in 'Sex Tape' op VIJF

dinsdag 5 juni 2018

In het nieuwe studioprogramma 'Sex Tape', dat dit najaar te zien zal zijn op VIJF, ontvangt seksuologe Goedele Liekens elke aflevering drie koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe.

Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens de relatie én het seksleven te evalueren. Want hoe gaat het er echt aan toe tussen Vlaamse koppels? Wat speelt er in de huis- en slaapkamers? Welke issues worden opgelost en welke blijven maar aanslepen?


Goedele vraagt wekelijks aan drie koppels om het reilen en zeilen thuis te filmen en nodigt hen daarna uit voor een open gesprek over verschillen, gelijkenissen, tendensen of keuzes in relaties, liefde en seks. Samen met hen bespreekt ze wat wel en niet werkt, welke hindernissen er zijn en hoe ze daar best mee omgaan.

'Sex Tape', dit najaar op VIJF.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers