Greet Rouffaer op eigen vraag uit 'Aspe' geschreven

zondag 22 juli 2012

Greet Rouffaer wordt op haar eigen vraag uit de vtm-serie 'Aspe' geschreven. Dat meldt Gazet van Antwerpen. In de politieserie speelt Rouffaer sinds vorig jaar de rol van onderzoeksrechter Andrea Kozinsky. Over de reden waarom Rouffaer met de rol stopt, is niets bekend. Geruchten doen de ronde dat de actrice zich uit het openbare leven wil terugtrekken en aan een ander leven begint.

Greet Rouffaer heeft naar verluidt zelf gevraagd om uit 'Aspe' geschreven te worden. In verschillende media werd An Rydant, hoofd fictie van vtm, geciteerd die zegt dat Rouffaer 'zich uit het publieke leven wil terugtrekken'. Op twitter reageert ze echter verbaasd: 'Nogmaals voor alle duidelijkheid: ik ken de toekomstplannen van #greetrouffaer niet. Ze stopt met #Aspe en that's it. Komkommertijd zeker?'


Gazet van Antwerpen nam contact op met de man van Greet Rouffaer, die de laatste jaren optrad als haar woordvoerder, maar ving bot. Het koppel wenst geen commentaar te geven op de beslissing om met 'Aspe' te stoppen. Deze week is de actrice wel nog te zien in 'MasterChef' en ook in het volgende, achtste, seizoen van 'Aspe' speelt ze nog mee. Wat de toekomst voor de actrice brengt, is vooralsnog onduidelijk.

Bron: gva.be

Bekijk het nieuwe seizoen in primeur!
Aspe

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers