Groot nieuws voor de fans van 'Nachtwacht' - VIDEO

dinsdag 26 februari 2019

Schitterend nieuws voor de talrijke fans van 'Nachtwacht'! Na de serie op Ketnet en de film in samenwerking met KFD, komt 'Nachtwacht' dit najaar met de allereerste 'Nachtwacht show'!

'Nachtwacht' komt voor de allereerste keer naar het theater en dat belooft superspannend te worden! Want ook deze keer moeten onze helden het opnemen tegen een onbekend en mysterieus wezen dat er alles aan zal doen om Wilko, Vladimir en Keelin tegen mekaar op te zetten. Kom de 'Nachtwacht' helpen dit monster te verslaan en zing mee met hun grootste hits! Ad inferos!


De show gaat op 14 september 2019 in première in het CC Asse. Daarna is ze te zien in Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt, Plopsa Theater De Panne, CC Zwanenberg Heist-op-den-Berg, Schouwburg Kortrijk, Capitole Gent & Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets & info: studio100.com

De 'Nachtwacht'-film 'De Poort der Zielen' mocht intussen al 250 000 bezoekers verwelkomen! Heb je de film nog niet gezien? Ga dan zeker kijken in de Krokusvakantie!


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers