Grote 'X Factor'-dag zaterdag in Vilvoorde

donderdag 11 december 2008

Volgende week woensdag weten we wie de winnaar wordt van 'X Factor'! Woensdagavond vielen Lester & Abdou als laatste af, wat betekent dat Tom en Dirk op 17 december de strijd om het platencontract zullen uitvechten. Op zaterdag 13 december kan je de twee superfinalisten bovendien ontmoeten op de grote 'X Factor'-dag in Vilvoorde.

J


e maakt kans om op zaterdag 13 december 2008 een onvergetelijke XFactor-dag te beleven in gezelschap van de 2 finalisten en de alom bekende coaches Kris, Maurice en Do.

De deuren van de vtm-gebouwen in Vilvoorde worden geopend voor tal van non-stop 'X Factor'-activiteiten.
Je kan uit de bol gaan tijdens een showcase van onze 2 'X Factor'-finalisten in de unieke 'X Factor'-studio. Daarnaast kan je handtekeningen verzamelen en op de foto met zowel de finalisten als met hun coaches. Uiteraard geven wij je ook de kans je eigen zangtalent te testen en deel te nemen aan een quiz waarbij je een ticket voor de finale live-uitzending van XFactor kan bemachtigen.

Voor n keer laat 'X Factor' je mee kijken achter de schermen en wie weet maak je ook nog kans op een boeiende rondleiding. SMS X naar 3020 en maak kans om deel te nemen aan deze onvergetelijke dag! (0,75/bericht; max.5 SMS/deelname)

Top of flop? Beste tv-figuur? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers