Guga Baul zoekt kandidaten voor nieuwe VTM-quiz!

vrijdag 10 maart 2017

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baul later dit jaar zal presenteren bij VTM.



Uniek aan deze quiz is dat alle vragen al eens eerder werden gesteld op televisie. Ze komen immers allemaal uit het grote VTM programma-archief.

Leuke, verrassende, grappige en vergeten fragmenten uit het archief worden gerecycleerd tot een spannende quiz, die wordt gespeeld door een mix van onbekende kandidaten en BV’s, wat in deze show staat voor: ‘Bekende Vragenstellers’.

Ben jij ouder dan 18, rad van tong en beschik je over een brede algemene kennis en een goed gevoel voor humor? Dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken om samen met een BV het beste van jezelf te geven in 'Kan u de vraag nog eens herhalen?'.

Inschrijven kan HIER.


 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers