GUNKtv nu ook analoog te bekijken

dinsdag 20 oktober 2009

GUNKtv, de pas gelanceerde jongerenzender van Telenet, en eveneens de snelst groeiende televisiezender van Vlaanderen, heeft er een succesvolle zomer opzitten. Dit is voor het team achter GUNKtv echter geen reden om stil te zitten of om op zijn lauweren te rusten. Integendeel.

De plannen van de ambitieuze zender reiken verder dan alleen de digitale kijkersmarkt te veroveren. Deze herfst start GUNKtv met een heus najaarsoffensief. Om zoveel mogelijk mensen de zender te laten ontdekken is GUNKtv sinds 12 oktober nu ook analoog te bekijken. Zo kan je elke dag op het analoge info- en mozaïekkanaal op de vertrouwde kabel tussen 18.00-22.00 uur en van 22.30 tot 23.30 uur genieten van al het lekkers dat GUNKtv te bieden heeft.


En dat is heel wat. Naast alle uitdagende game-programma’s en de live shows is er 'Infashion', hét trendy modeprogramma. 'MovieWatch' neemt je dan weer mee naar Hollywood voor trailers en premières van de blockbusters van dit najaar en in 'GUNKnews' krijg je de heetste roddels en gossip recht vanuit het hart van showbizzland. De 'Crash Test PeWi’s' scheuren over je scherm in doldwaze avonturen en Ivan Heylen beleeft de gekste avonturen in de USA in zijn 'One Man Road Trip'. Uiteraard valt er nog veel meer te bekijken op GUNKtv.

Wil je het allemaal zelf ontdekken, zet dan je Telenet Digibox op kanaal 39 of schakel elke dag tussen 18.00-22.00 uur en 22u30-23u30 naar het mozaïekkanaal voor een onvervalste portie entertainment van het hoogste niveau! GUNKtv is ook Live te bekijken op het internet via www.gunk.be/live.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers