Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti drinken 'Helmut Latte' met Bart De Wever

vrijdag 7 december 2018

In volle regeringscrisis maakte Bart De Wever vandaag, vrijdag 7 december, even tijd om een 'Helmut Latte' te drinken, een speciale melkdrank die Qmusic-dj Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti voor hem gemaakt hadden.

Een 'Helmut Latte' werd door het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen in het leven geroepen, nadat Heidi eergisteren tijdens een live-uitzending op Qmusic 'Almond Latte' verkeerd leek te verstaan.


Voor ze bij Bart De Wever langs gingen, hadden Heidi en Helmut vanmorgen voorbijgangers al getrakteerd op een gratis 'Helmut Latte' in Café Mundi in Antwerpen. De Vlaamse zanger mocht ook even voor barista spelen: 'Ik vind het schitterend, een Helmut Latte. In West-Vlaanderen zeggen ze al Almond Lotti, van Almond Latte, tegen mij', lachte Helmut.

Vrijdagavond is Helmut Lotti voor de eerste keer te zien als coach van 'The Voice Senior' naast Dana Winner, Walter Grootaers en Natalia, om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers