Herbert Verhaeghe naar MENT TV

donderdag 16 juni 2011

Nederlandstalige muziek ligt Herbert Verhaeghe al héél lang na aan het hart. De 37-jarige zanger/presentator kreeg jarenlang de meeste Vlaamse artiesten over de vloer in het Radio 2-programma 'Viva Vlaanderen' en wil daar maar al te graag een vervolg aan breien op MENT TV.

Herbert Verhaeghe: 'MENT TV is een jonge, frisse, digitale omroep die een zo breed mogelijk publiek wil bereiken met muziek en entertainment uit de Lage Landen. Meewerken aan die missie, met een jonge enthousiaste ploeg... daar zit muziek in!'


Marc Hallez (MENT TV): 'Met Herbert Verhaeghe halen we een witte raaf in huis. Herbert kent uiteraard de knepen van het mediavak maar is ook zelf artiest. Hij kent de sector, de mensen, de sfeer in de Vlaamse showbizz. De manier waarop hij op de eerste opnamedag ondermeer Günther Neefs interviewt is meesterlijk. Bovendien past het enthousiasme dat hem eigen is helemaal bij de sfeer die heerst in het MENT-mediagebouw en die MENT uitstraalt. Ik ben ervan overtuigd dat in de interviews de sfeer van z’n nieuwste single zal heersen 'Wij tweeën hier samen'... Het worden nonchalante prettige menselijke babbels.'

Zaterdag 11 juni was de eerste opnamedag voor Herbert. Je ziet hem binnenkort aan het werk in het programma MENT BABBEL dat hij afwisselend presenteert met Stéphanie Meire. Mooie namen uit de Vlaamse muziekwereld schuiven er in aan. De MENT-programma's zie je 8 uur per dag afwisselend met die van Stories op kanaal 40 van Telenet.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers