Herman Brusselmans in jury 'De Slimste Mens ter Wereld'

dinsdag 19 augustus 2014

Enfant terrible van de Vlaamse schrijvers, Herman Brusselmans, zal dit seizoen aantreden als lid van de vijfkoppige jury in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat heeft VIER bekend gemaakt.

Het was al jarenlang de wens van presentator Erik Van Looy om Brusselmans in zijn programma te hebben. Hij is dus maar wat blij dat het eindelijk gelukt is.


Herman Brusselmans zal in de jury van 'De Slimste Mens ter Wereld' zetelen naast Bruno Vanden Broecke, Philippe Geubels, Bart Cannaerts en… Lieven Scheire. Die laatste stapte vorige maand nog over naar de VRT, maar zal dit seizoen dus toch nog een tijdje op VIER te zien zijn.

De start van de nieuwe jaargang van 'De Slimste Mens ter Wereld' wordt overigens kracht bijgezet door een vrij unieke fotoshoot. Erik Van Looy poseert er met achter zich zijn juryleden. Die zien er niet echt alledaags uit, maar lijken zo uit één of andere gangsterfilm weggeplukt. Ook Van Looy pronkt met een tattoo. 'Maar die werd er na de fotoshoot vakkundig op gezet met Photoshop', zo vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' start op 14 oktober. Dat is de dag nadat de Rode Duivels hun EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina hebben afgewerkt. Dat duel wordt uitgezonden op Eén.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers